KARS / MERKEZ - Başkaya İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladık.Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve aziz şehitlerimizi andık. Güzel ülkemizi geleceğe azim ve kararlılıkla, hep bugünkü coşkuyla taşımak dileğiyle nice 99 yıllar olsun!

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ve 6 Ekim Cerebral Palsy Günlerinde farkındalık çalışmaları yapıldı.

Ekm

Dünya Çocuk Günü kutlu olsun, çocuklar kendileri gibi saf ve güzel bir dünyada yaşasınlar. Anasınıfımızın düzenlemiş olduğu etkinlikten bazı fotoğraflar :)

Eyl

Bakanlığımız tarafından gönderilen ders kitapları, yardımcı kaynaklar, birleştirilmiş sınıflara özgü kitaplar ve resimli çocuk kitapları öğrencilerimize dağıtılmıştır. Yeni seneye yeterli imkan ve destekleyici materyaller ile başlamış bulunmaktayız...

Haz

03.06.2022 tarihinde velilerimizin de tam katılımı ile 1 ve 2. sınıflarımız için okuma bayramı yapılmıştır.

May

Kıymetli Temel Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İsmail GÜRLER ve Aydınalan Ortaokulu Müdürü Sayın Dılşer BARIŞ'a okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Şube müdürümüz öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle sohbet eden ve incelemelerde bulundu. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yılı, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güzel çocuklarımıza armağanı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz anasınıfı ve ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan şarkı, dans, şiir etkinlikleri ve yarışmalar eşliğinde kutlanmıştır.

Mrt

Adana/Seyhan İlhan Atış Anadolu Lisesi-Kütüphanecilik Kulübü, kulüp faaliyetleri kapsamında okulumuza eğitsel materyal, kitap, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri göndermiştir. Başta vesile olan kulüp sorumlu öğretmeni Aysun GÜL öğretmenimize, kulüp öğrencilerine ve İlhan Atış Anadolu Lisesi'ne teşekkür ederiz! Okulumuz kaynakları şimdi çok daha çeşitli :)

Ara

Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığı'nın ''Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi '' kapsamında anasınıfı açılmış ve sınıf donatımı yapılmıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü ''Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi'' kapsamında okul kütüphanemiz kurulmuştur.